Vacature

Direct contact

Gezocht: CNC-Verspaner

In onze machinefabriek hebben we momenteel plaats voor:

In de functie van CNC-Verspaner ben je verantwoordelijk voor het programmeren, het zij handmatig dan wel met de computer, instellen en afwerken van machineonderdelen. Het samenstellen van de diverse onderdelen kan ook tot de werkzaamheden behoren. Je werkt zelfstandig aan de hand van een technische tekening. Ook het op maat maken van onderdelen dan wel het maken van hulpconstructies behoort tot de werkzaamheden. Het aantoonbaar kunnen meten in Inches is een vereiste

Wat vragen we:

  • Opleiding MBO Metaal of gelijkbaar
  • Enthousiasme
  • Flexibele houding

Wat bieden we:

  • Marktconform salaris
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO kleinmetaal
  • Behalen vakdiploma’s

Heb je nog vragen?
Stuur een e-mail naar bas@heynenbv.nl of bel naar 06

Machinefabriek Heynen B.V.

Gemoedelijk en nuchterheid zijn de kenmerken van de familie.

Gecombineerd met goede service en de nononsens mentaliteit van onze medewerkers wordt het bedrijf al jaren enorm gewaardeerd.

Naast ons gekwalificeerd personeel beschikken we tevens over een uniek gespecialiseerd & gecombineerd machinepark, waardoor we bijna ieder vraagstuk snel en efficiënt voor onze klanten kunnen realiseren.

Wij staan dus altijd klaar!

45288594_2188410551223939_7177783009028866048_n

Het is prettig werken

Wij houden van een no-nonsense benadering, hebben een fijn team met ruimte voor ieders inbreng. Ook BBL studenten zijn bij ons welkom. Wij zijn lid van SBB.

Onze cijfers

0 +
Tevreden afnemers
0
Wij bestaan 100 jaar
0
Enthousiaste medewerkers

Machinefabriek Heynen is een vooruitstrevend familiebedrijf en bestaat 100 jaar.

Wat in 1923 begon als Smederij & Wagenbouw op het Beursplein in Bergen op Zoom is inmiddels uitgegroeid tot een vooruitstrevend metaalbewerkingsbedrijf met vele disciplines onder 1 dak. Ondanks deze groei is MF Heynen nog altijd een echt familiebedrijf, waar goede service, persoonlijk contact en een fijne sfeer hoog in het vaandel staan.

Service, in combinatie met de no-nonsense mentaliteit van onze medewerkers zorgen ervoor dat MF Heynen al jaren enorm gewaardeerd wordt door haar duurzame relaties.Naast ons gekwalificeerd personeel beschikken we over een uniek machinepark, waardoor we bijna ieder vraagstuk snel en efficiënt voor u kunnen realiseren.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken.