Plaatwerk & constructie

Direct contact

Plaatwerk en constructie

Machinefabriek Heynen is een vooruitstrevend familiebedrijf en bestaat 100 jaar.

MF Heynen heeft een uitgebreide constructie- en plaatbewerkingswerkplaats, met diverse machi- nes. Met deze techniek, kennis en jarenlange ervaring die wij in huis hebben op het gebied van constructie en lichte machinebouw, kunnen wij U op bijna ieder vlak van dienst zijn. Knippen, zet- ten, walsen & lassen van aluminium, roestvaststaal en constructiestaal zijn nog maar een fractie van onze mogelijkheden.

MF Heynen levert aan tal van gerenommeerde regionale en nationale bedrijven in diverse bedrijfstakken.
Deze bedrijven kennen MF Heynen inmiddels als een betrouwbare en flexibele leverancier voor enkelstuks en seriefabricage. 

 

Efficiency en gemak staan bij ons op 1

Wij houden van een no-nonsense benadering, zijn actief en bieden u een breed gamma aan activiteiten aan

Onze cijfers

0 +
Tevreden afnemers
0
Wij bestaan 100 jaar
0
Enthousiaste medewerkers

Machinefabriek Heynen is een vooruitstrevend familiebedrijf en bestaat bijna 100 jaar.

Wat in 1923 begon als Smederij & Wagenbouw op het Beursplein in Bergen op Zoom is inmiddels uitgegroeid tot een vooruitstrevend metaalbewerkingsbedrijf met vele disciplines onder 1 dak. Ondanks deze groei is MF Heynen nog altijd een echt familiebedrijf, waar goede service, persoonlijk contact en een fijne sfeer hoog in het vaandel staan.

Service, in combinatie met de no-nonsense mentaliteit van onze medewerkers zorgen ervoor dat MF Heynen al jaren enorm gewaardeerd wordt door haar duurzame relaties.Naast ons gekwalificeerd personeel beschikken we over een uniek machinepark, waardoor we bijna ieder vraagstuk snel en efficiënt voor u kunnen realiseren.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken.