Lloyd's Register

Direct contact

Lloyd's Register

Machinefabriek Heynen is een vooruitstrevend familiebedrijf en bestaat 100 jaar.

Heynen-Rapimat is door Lloyd’s bevoegd verklaard tot het herwaarmerken van materialen op eigen locatie. Het betreft overstempelen met 3.1B of 3.1C certificaat (EN 10204.1991) en ook materialen met 3.1 of 3.2 certificaat (EN 10204:2004). De door Lloyd’s Register Nederland B.V. ondertekende verklaring betreffende aanvaarding herwaarmerken kunt u hier downloaden.

Het herwaarmerken (ook wel overstempelen genoemd) wordt enkel op aanvraag uitgevoerd. De producten worden dan voorzien van heat- of chargenummer uit het materiaalcertificaat en worden dan samen met een hermerkverklaring meegeleverd met het product.

Efficiency en gemak staan bij ons op 1

Wij houden van een no-nonsense benadering, zijn actief en bieden u een breed gamma aan activiteiten aan

Onze cijfers

0 +
Tevreden afnemers
0
Wij bestaan 100 jaar
0
Enthousiaste medewerkers

Machinefabriek Heynen is een vooruitstrevend familiebedrijf en bestaat bijna 100 jaar.

Wat in 1923 begon als Smederij & Wagenbouw op het Beursplein in Bergen op Zoom is inmiddels uitgegroeid tot een vooruitstrevend metaalbewerkingsbedrijf met vele disciplines onder 1 dak. Ondanks deze groei is MF Heynen nog altijd een echt familiebedrijf, waar goede service, persoonlijk contact en een fijne sfeer hoog in het vaandel staan.

Service, in combinatie met de no-nonsense mentaliteit van onze medewerkers zorgen ervoor dat MF Heynen al jaren enorm gewaardeerd wordt door haar duurzame relaties.Naast ons gekwalificeerd personeel beschikken we over een uniek machinepark, waardoor we bijna ieder vraagstuk snel en efficiënt voor u kunnen realiseren.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken.