Draai en freeswerk

Direct contact

Fijn metaalbewerking

Machinefabriek Heynen is een vooruitstrevend familiebedrijf en bestaat 100 jaar.

Wij draaien en frezen alle metalen zoals staal, aluminium, messing, RVS en koper. Ook het ver- spanen van hightech metalen, zoals monel en inconel zijn voor ons bekend terrein. Daarnaast draai- en en frezen wij alle kunststoffen, zoals NYLON, POM, PTFE (Teflon), PVC en PEEK. Mocht uw pro- duct hierboven niet vermeld staan, vraag ons dan naar de mogelijkheden, deze zijn namelijk enorm. Omdat wij u ook diverse nabewerkingen kunnen bieden, zijn wij in staat om een compleet product af te leveren in een zeer korte doorlooptijd. 

Efficiency en gemak staan bij ons op 1

Wij houden van een no-nonsense benadering, zijn actief en bieden u een breed gamma aan activiteiten aan

Onze cijfers

0 +
Tevreden afnemers
0
Wij bestaan 100 jaar
0
Enthousiaste medewerkers

Machinefabriek Heynen is een vooruitstrevend familiebedrijf en bestaat bijna 100 jaar.

Wat in 1923 begon als Smederij & Wagenbouw op het Beursplein in Bergen op Zoom is inmiddels uitgegroeid tot een vooruitstrevend metaalbewerkingsbedrijf met vele disciplines onder 1 dak. Ondanks deze groei is MF Heynen nog altijd een echt familiebedrijf, waar goede service, persoonlijk contact en een fijne sfeer hoog in het vaandel staan.

Service, in combinatie met de no-nonsense mentaliteit van onze medewerkers zorgen ervoor dat MF Heynen al jaren enorm gewaardeerd wordt door haar duurzame relaties.Naast ons gekwalificeerd personeel beschikken we over een uniek machinepark, waardoor we bijna ieder vraagstuk snel en efficiënt voor u kunnen realiseren.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken.