Fijn metaalbewerking

Direct contact

Fijn metaalbewerking

Machinefabriek Heynen is een vooruitstrevend familiebedrijf en bestaat 100 jaar.

MF Heynen is gespecialiseerd in fijnmetaalbewerkingen van metaal, non-ferrometalen en kunststof. Door gebruik te maken van de beste machines en materialen kunnen wij een constante hoge kwali- teit leveren. 

Met ons gekwalificeerd personeel en uitgebreid machinepark spelen wij snel en efficiënt in op ieder vraagstuk. De vraag naar fijnmetaal onderdelen wordt hierdoor steeds groter, vanwege de constante verbetering van de kwaliteit, alsmede de steeds efficiëntere inzet van beschikbare machines en materialen. 

Door een degelijke grote voorraad en uitstekende samenwerking met onze leveranciers weten we ieder product binnen de gestelde termijn gereed te krijgen. 

Efficiency en gemak staan bij ons op 1

Wij houden van een no-nonsense benadering, zijn actief en bieden u een breed gamma aan activiteiten aan

Onze cijfers

0 +
Tevreden afnemers
0
Wij bestaan 100 jaar
0
Enthousiaste medewerkers

Machinefabriek Heynen is een vooruitstrevend familiebedrijf en bestaat bijna 100 jaar.

Wat in 1923 begon als Smederij & Wagenbouw op het Beursplein in Bergen op Zoom is inmiddels uitgegroeid tot een vooruitstrevend metaalbewerkingsbedrijf met vele disciplines onder 1 dak. Ondanks deze groei is MF Heynen nog altijd een echt familiebedrijf, waar goede service, persoonlijk contact en een fijne sfeer hoog in het vaandel staan.

Service, in combinatie met de no-nonsense mentaliteit van onze medewerkers zorgen ervoor dat MF Heynen al jaren enorm gewaardeerd wordt door haar duurzame relaties.Naast ons gekwalificeerd personeel beschikken we over een uniek machinepark, waardoor we bijna ieder vraagstuk snel en efficiënt voor u kunnen realiseren.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken.